BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
118060x bekeken
Een gezellige en knusse eetgelegenheid tussen Den Burg en De Koog. Als gast, maar ook als Texelaar, bent u van harte welkom. De persoonlijke aandacht wordt door onze gasten zeer gewaardeerd. Op het zonnige terras kunt u genieten van een heerlijke maaltijd of een lekker koel drankje.
Neem eens de Hollandse garnalen, de carpaccio of de gebakken gamba's. Favoriete hoofdgerechten zijn de Schnitzel So What of een ruime keuze uit pizza en pasta.
So What is uitstekend geschikt om met het hele gezin, familie of vrienden uit eten te gaan. Voor kinderen zijn er verschillende kindermenu's en is er een speeltuin bij het restaurant. Vanaf het zonnige terras kunt u dan genieten van een hapje of drankje, terwijl u uitzicht heeft op de speeltuin.
Opa Veenstra is in de jaren 60 een kampwinkel begonnen. In 1979 is de winkel omgebouwd en is Edu er met een kantine begonnen. De kantine was zo populair, dat gasten uit de omgeving lang bleven hangen. Begin jaren 90 kwam Guus naar Texel en is de kantine verbouwd tot een volwaardig restaurant.
De naam van bungalowpark So What is afkomstig van de Engelse kreet So What ('wat kan het schelen') die door de Canadese bevrijders op het eiland veel werd gebruikt. De kreet sluit mooi aan op de laconieke aard van de Texelaars.
Restaurant So What
Californieweg 29
1796 PA De Koog
T: 0222-317229

Openingstijden
Het restaurant is alle dagen vanaf 16.00 uur geopend. Reserveren is gewenst 06-83654079