BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
162955x bekeken
Ons restaurant is zeer gezellig en ruim opgezet. U kunt bij ons knus en intiem dineren, maar ook groepen zijn van harte welkom. De sfeer is losjes en gemoedelijk, in een setting die zinspeelt op het echte Texel gevoel! Kortom, een uniek restaurant midden in badplaats De Koog.
Voor het eten kunt u een keuze maken uit onze Lunch- en Dinerkaart, maar desgewenst kan in overleg met de chef-kok ook een menu samen worden gesteld. Onze menukaarten staan boordevol heerlijke en eerlijke gerechten, veelal bereid met echt Texelse producten.
Een gezellige, unieke, ruim opgezette inrichting. (U zit niet bij uw buurman/vrouw op schoot). Eigeweis is het strand in de Straat!
De sfeer is losjes en gemoedelijk, in een setting die zinspeelt op het echte Texelgevoel! Kortom, een uniek restaurant midden in badplaats De Koog waar je je zeker thuis zult voelen!
Wie na het dineren nog geen zin heeft om naar huis te gaan, kan heerlijk blijven loungen onder het genot van bijvoorbeeld een van de heerlijke verse cocktails die wij bij Eigeweis maken.
Waddengarnalen afkomstig van de kotter TX65. Verder werken wij met verse vis van de Texelse Visspecialist Peter Bongaards. Texels lamsvlees komt van dť slager van Texel, slagerij GoŽnga.
Bar & Restaurant Eigeweis!
Dorpsstraat 146
1796 CG De Koog
T: 0222-317590

Openingstijden
Zondag t/m vrijdag van 10:00 - 02:30 uur en zaterdag van 10:00 - 03:30 uur.